De Groene Marke in Ommen

De Groene Marke in OmmenBegin juli zijn we een midweek op vakantie geweest in Sibculo. Ommen is een grotere plaats in de buurt. Daar hebben we ook gewinkeld. We kwamen daar in het centrum dit leuke winkeltje tegen ‘De Groene Marke‘. Wat een leuk winkeltje is dit!

De Groene Marke is een boerderijwinkel in het centrum van Ommen. Het is gehuisvest in een historische stadsboerderij. De Groene Marke is begonnen op het marktplein van Ommen. Hier verkochten boerinnen op een boerenkar hun producten om zo de lijnen kort te houden. Dit bleek een succes en daarom hebben acht boeren zich verenigd en zijn samen de Groene Marke begonnen. Naast eigen producten worden ook andere producten uit de streek verkocht. Kortom een fijn aanbod!

Wat kan je bij de Groene Marke eigenlijk kopen? Aardappelen, advocaat, eieren, bier, ijs, vlees, jam en meer. Leuk zijn ook de hebbedingetjes in de winkel. Leuke kopjes, schotels, theedoeken en noem maar op! Zelf heb ik bij de Groene Marke twee bakmixen gekocht, die ik binnenkort moet gaan uitproberen. Had ik in de omgeving van Ommen gewoond dan zou ik daar ook kijken voor verse groente van het seizoen of dat overheerlijke ijs van de ijshoeve. Kortom ben je eens in de buurt van Ommen en ben je op zoek naar echte streekproducten, neem dan zeker eens een kijkje!

De Groene Marke
De Poffert 5
7731 CV Ommen
Tel: 0529-462114

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.