Snacks & Lunchgerechten door Isabel Brancq-Le Page

Snacks & Lunchgerechten - Isabel Brancq-Le PageSnack en lunchgerechten maken, daar neem ik veel te weinig tijd voor, terwijl de lunch zo’n lekkere maaltijd kan zijn. Doordeweeks heb ik mijn boterhammen in mijn broodtrommel en in het weekend zien we eigenlijk wel wat er tijdens de lunch op tafel komt te staan. Met het boek ‘Snacks & Lunchgerechten’ heb ik in ieder geval genoeg inspiratie om eens wat anders tijdens de lunch op tafel te zetten.

Snacks & Lunchgerechten is ingedeeld in de hoofdstukken ‘gemengde salades’, ‘quiches, hartige cakes en consorten’, ‘broodjes en sandwiches’, ‘uit braadpan en oven’, ‘om te knabbelen’, ‘fruitsalades’, ‘zoete taarten en cakes’ en ‘met ‘kleine teugjes’. De recepten zijn kort en krachtig beschreven en voorzien van de bereidingstijden en van een foto van het eindresultaat.

Naast de lunchgerechten in dit boek staat het ook boordevol recepten voor hartige en zoete snacks. Kortom zowel voor de lunch als voor de borreltijd kan je iets anders op tafel zetten!

Titel: Snacks & Lunchgerechten
Auteur: Isabel Brancq-Le Page
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 9789058977144
ISBN: 2007
Winkelprijs: 17,95

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.