Boodschappen Juli 2012

Boodschappen Juli 2012De nieuwe Boodschappen ligt inmiddels ook al weer een week bij de verschillende supermarkten. Deze Boodschappen is net als de andere kookmagazines in het teken van de zomer met onder andere lekkere recepten voor de barbecue inclusief recepten voor acht verschillende marinades.

Verder in deze Boodschappen recepten met aardbeien zoals een bavarois met verse aardbeien en een aardbeien ‘mud’ cake. Ook krijg je recepten voor een zomerse pasta, snel klaar en erg lekker. Het menu van deze maand is vegetarisch. Vooraf wordt er feta op watermeloen met koriander-rozijnenvulling gemaakt. Het soepje is en wortelsoep met amandel en sinaasappelolie. Het hoofdgerecht is groentekeban met couscoussalade en het toetje is een mango-munt granita met sesamwafel.

Uiteraard ook in dit nummer weer een zestal recepten in de rubriek ‘budgetkoken’. In kooktechniet wordt de techniek ‘granita ijs’ maken stapsgewijs uitgelegd, het kan dus bijna niet meer mislukken. De groeten komen uit Weurt, Liselotte woont faar samen met 18 andere familieleden in een huis. Hoe gaat het er daar aan toe als er gegeten wordt? In de rubriek ‘van peuter tot puber’ krijg je allerlei handige tips en maakt een kind een lekker recept. In kookkunst maakt HAS-studente Jori een speciale zoete zomerlasagne met appel, peer en aardbeien, dat belooft dus wat! Natuurlijk ook in dit nummer inspirerende groen-ideeën voor binnen en buiten in de rubriek ‘mooi groen’.

Kortom er is weer genoeg leuks te lezen en veel lekkers te maken! Boodschappen is gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten. Klik hier voor een overzicht voor een supermarkt bij je in de buurt.

Bekijk hieronder de online versie van Boodschappen Juli 2012:

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Boodschappen Juli 2012”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.