Weight Watchers Gezond Gezin

Weight Watchers Gezond GezinGezond Gezin is het derde kookboek van Weight Watchers met het nieuwe ProPoint plan na ‘In lijn met je leven’ en ‘Stap voor stap gezond koken’. Weight Watchers Gezond Gezin is bedoeld voor ouders die het beste voor hebben met hun gezin. Het is een boek wat geen regels wil opleggen maar wil laten zien dat het ook anders kan.

Het boek start met een inleiding. In deze uitgebreide inleiding lees je alles over hoe je samen en als gezin naar een gezond gewicht kan gaan. Maar ook over hoe eet je eigenlijk gezond en waarom bewegen gezond is. De vijf basisregels uit ‘Weight Watchers Gezond Gezin’ zijn: gezonde voeding is fun, snoepen mag, beperk de tijd voor de televisie of computer, beweeg mee en iedereen doet mee.

Na de inleiding beginnen de recepten. De recepten zijn ingedeeld in ‘ontbijt’, ‘lunchbox’, ‘we-hebben-tijd lunch’, ‘recepten voor elke dag’, ‘vrijdag, no stress’,’op zaterdag koken de kids’, ‘recepten voor het weekend en de feesten’ en ‘nagerechten en tussendoortjes’. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven. De ingredi├źnten zijn makkelijk verkrijgbaar bij elke supermarkt, groenteboer of slager. Een groot aantal van de recepten zijn voorzien van foto’s van het eindresultaat. Daarnaast bevatten de recepten de ProPoints waarde per persoon. Diegene die een cursus volgen of hebben gevolgd bij Weight Watchers kennen het principe van de ProPoints wel.

Ook als je geen kinderen hebt, maar toch gezonder wilt leven is ook dit boek ‘Gezond Gezin’ van Weight Watchers een aanrader om te lezen. De recepten zijn smaakvol, gezond en ook nog eens gemakkelijk te maken. Helemaal fijn als je weinig tijd hebt en toch gezond wilt eten.

Bekijk hieronder alvast een voorproefje van Weight Watchers Gezond Gezin:

Titel: Weight Watchers Gezond Gezin
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789020900163
Winkelprijs: 29,99

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Weight Watchers Gezond Gezin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.