Allerhande 07/2012

Allerhande 7/2012Zomerhits 2012 is het thema van deze extra dikke Allerhande. In dit nummer staan maar liefst 70 zomerse recepten, recepten die makkelijk, lekker en snel klaar zijn. Kortom fijn voor warme dagen, dagen als je thuiskomt na een leuk uitje of tijdens het kijken van de verschillende sportevenementen.

Deze Allerhande is bijna ingedeeld als een kookboek met verschillende hoofdstukken, namelijk: ‘dagje eropuit’, met de beste to-go-gerechten, ‘op de camping’, alles in één pan, ‘uit zee’, lunchen met seafood, ‘lekker niet koken’, eten zonder pannen, ‘pasta pronto’, zomerse pasta’s, ‘saladedagen’, de lekkerste salades, ‘op het rooster’, fijne barbecuerecepten, ‘ijsjestijd’, recepten voor verkoeling, ‘kookkwartier’, recepten die binnen vijftien minuten klaar zijn, ‘fris & fruitig’, fruitgerechten voor elk moment van de dag, ‘burgertime’, de lekkerste burgers op een rij en ‘happy hour’, cocktails met en zonder alcohol. Alle recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een zomerse foto van het eindresultaat.

Verder lees je natuurlijk ook welke nieuwe producten Albert Heijn in het assortiment heeft genomen en krijgen lezers antwoord op vragen in ‘vraag & antwoord’, die deze keer als onderwerp tuintafelen heeft.

Allerhande is gratis af te halen bij de Albert Heijn of gratis te downloaden via de Allerhande iPad app.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.