Jamie Magazine (NL) 08/2012

Jamie Magazine (NL) 08/2012Het jaar is al weer voorbij, het laatste nummer van mijn cadeauabonnement is op de mat gevallen van Jamie Magazine. Dat wordt er dus dubbel van genieten! Deze Jamie staat in het teken van de zomer oogst met onder andere de lekkerste zomerse salades. Dit nummer heeft overigens maar liefst meer dan 80 recepten!

In deze Jamie krijg je een voorproefje uit het boek van de vaste fotograaf van Jamie Oliver, David Loftus ‘Reis om de wereld in 80 gerechten’ met recepten van bekende chefs zoals Nigella Lawson, Heston Blumenthal, Rachel Khoo en uiteraard Jamie Oliver. Verder bezoekt Jamie Magazine Villa Augustus, een tuin, een hotel, een restaurant en een markt in een. Jamie gaat aan de slag met de lekkerste Britse zomeringredi├źnten, maakt ook recepten voor het diamanten jubileum van de Britse koningin Elisabeth en Samuel Levie gaat mee aan boord van de Internos van Goede Vissers Jan Geertsema en Barbara Rodenburg.

Jamie Magazine neemt verder een kijkje in ‘brutaal Bristol’ en laat je daar de lekkerste (culinaire) adressen zien, maakt de lekkerste dubbeldekker taarten en fijnste recepten met de zoetste frambozen. Uiteraard ook in deze Jamie Magazine de kookclub jr. waarin zalmburgers worden gemaakt, de bekende weekmenu’s voor als je even niet weet wat je moet eten de komende weken en de grappige kookstrip waarin een Engelse picknicksandwich (bekijk de strip hier met Nederlandse vertaling) wordt gemaakt.

Een extraatje bij dit nummer is het boekje BBQ-time met nog eens 35 recepten met alle smaken voor op de grill. Een mini Jamie kookboekje dus.

Deze onderwerpen, recepten en meer staan in dit zomerse nummer van de Nederlandse Jamie Magazine. Een nummer vol lekkers en interessante wetenswaardigheden. Wist je overigens dat Jamie Magazine tegenwoordig 8x per jaar gaat verschijnen in plaats van 6x per jaar? Bij deze!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.