Simple Dinners door Donna Hay

Sinple Dinners door Donna HayDe iPad app van Donna Hay met de nieuwste magazines wordt hier regelmatig geopend, die foto’s, die recepten, heerlijk! Eindelijk is er weer een Nederlandstalig boek verschenen van haar hand ‘Simple Dinners’ met de herkenbare Donna Hay recepten die snel en eenvoudig te bereiden zijn. Simple Dinners heeft maar liefst meer dan 140 recepten, slimme ideeën en snelle oplossingen voor elke dag zoals op de cover van het boek wordt aangegeven.

Simple Dinners is ingedeeld in ‘eieren’, ‘brood’, ‘pasta’, ‘noedels & rijst’, ‘couscous, bonen & linzen’, ‘kip’, ‘rundvlees’, ‘lamsvlees’, ‘varkensvlees’, ‘vis & schaal- en schelpdieren’, ‘groenten’, ‘fruit’ en ‘chocolade’. De recepten zijn kort en bondig geschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Elk hoofdstuk eindigt met een aantal handige tips & trucs. Daarnaast vind je ook handige tips en quotes van Donna Hay tussen de recepten door.

De foto’s in Simple Dinners zijn gemaakt door de Australische fotograaf William Meppem. Alleen al van de foto’s krijg je al trek! De layout van Simple Dinners is gelijk aan de lay-out die Donna Hay gebruikte voor haar eerdere boeken zoals Modern Classics en Fast, Fresh, Simple en wat zij gebruikt voor haar magazines.

Simple Dinners is een kookboek waarmee je in een handomdraai iets lekkers op tafel kan zetten. Simpelweg kijken wat er in je koelkast of voorraadkast ligt en vervolgens met deze ingrediënten een passend recept zoeken in dit Donna Hay kookboek. Simple Dinners is een musthave voor elke Donna Hay fan.

Titel: Simple Dinners
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789000310777
Winkelprijs: 29,99

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.