1 Deeg, 100 Koekjes door Linda Doeser

1 Deeg, 100 Koekjes - Linda DoeserKoekjes maken, eigenlijk doe ik het veel te weinig. Merendeels ook wel uit zelfbescherming, want na het bakken moeten de koekjes natuurlijk ook nog op gegeten worden. Bij het zien van de koekjes in dit boek ‘1 Deeg, 100 Koekjes’ van Linda Doeser begint het toch wel te kriebelen. Koekjes bakken is stiekem wel erg leuk!

1 Deeg, 100 Koekjes begint met een inleiding waarin van alles wordt uitgelegd over koekjes bakken. Vervolgens zijn de recepten ingedeeld in ‘smulkoekjes’, ‘knabbelkoekjes’, ‘feestkoekjes’, ‘vruchtenkoekjes’ en ‘dubbele koekjes’. De recepten zijn duidelijk en stapsgewijs geschreven, daarnaast zijn de recepten voorzien van een foto van het eindresultaat. De recepten bestaan inderdaad allemaal uit een aantal zelfde basisingrediënten.

Dit bakboek ‘1 deeg, 100 koekjes’ is zeker een leuk boek als je eens koekjes wil gaan bakken!

Titel: 1 Deeg, 100 Koekjes
Auteur: Linda Doeser
Uitgever: Love Food
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9781407570235

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.