Njam! App

Njam! AppOp mijn iPad heb ik al weer een tijdje de app van de Vlaamse kookzender Njam! Met deze app, die zowel voor de iPad als voor de iPhone verkrijgbaar is, kan je de lekkerste recepten die je op Njam! tegenkomt nogmaals herlezen of herbekijken. Van onder andere Johan Seegers, Roger van Damme en Dominque Persoone krijg je de lekkerste recepten inclusief video’s. Erg leuk en handig dus!

Binnen de Njam! app kan je kiezen uit de tabs recepten, koks, technieken en tv gids. Bij recepten zie je per programma de verschillende recepten en bij de tab koks zie je de recepten per kok. In de tab technieken leer je verschillende basistechnieken. De tv gids laat zien welk programma’s de komende week op tv zijn.

Wat mij opvalt, en hopelijk zijn het schoonheidsfoutjes, dat sommige ‘links’ niet werken binnen de app. Zo kan je via recepten niet bij de recepten van Dominique Persoone komen, maar wel via de tab koks. Klik je bij koks op Peter Goossens dan krijg je alle recepten uit het programma ‘Dagelijkse Kost’, vreemd dus. Als je de tv gids wilt openen knalt hij er bij mij nog weleens uit. Als deze schoonheidsfoutjes zijn opgelost is het helemaal een top-app.

Njam! is het kookkanaal van Vlaanderen, de Vlaamse tegenhanger van 24Kitchen. Naast tv heeft Njam! ook een eigen kookmagazine wat eens in de twee maanden verschijnt. De Njam! App is gratis te downloaden voor iPad en iPhone via iTunes.

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.