Gewonnen: Rosti Mepal T-Time Set

Rosti Mepal T-Time Set lime/witPas geleden heb ik via de Facebookpagina van Rosti Mepal een T-Time set gewonnen met een hightea-fotoactie. Ik mocht zelf een kleur kiezen en heb gekozen voor deze zomerse kleur: lime/wit. De andere kleuren zijn: zwart, wit, zwart/wit en paars/wit.

Deze T-Time van het Deens Nederlandse merk Rosti Mepal bestaat uit een Lime kleurig tableau waarop twee kleine t-cubes en twee grote t-cubes staan. In één kleine t-cube zitten vier t-squares, in wit en lime, waarop je je gebruikte theezakje kan zetten in de andere doe je je favoriete theesmaakjes. In één grote t-cube zitten zes t-roerlepels en in de andere grote t-cube kan je bijvoorbeeld suiker, melkkuipjes of chocolaatjes doen. Je hebt zo alles bij de hand voor een heerlijk kopje thee. Handig als je thuis aan het werk bent of als je met vriendinnen een hightea organiseert.

De T-Time set is gemaakt met hoogwaardig melamine. Opvallend is dat de verschillende onderdelen robuust aanvoelen. De onderdelen van de T-Time zijn overigens ook los verkrijgbaar in de Rosti Mepal Shop. De T-Time set kost 39,99 en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleurcombinaties. Bedankt Rosti Mepal Shop voor de leuke prijs!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.