Choc-Stok van Choco & Zo

Choc-stok van Choco & ZoBij koud weer hoort warme chocomel, en laat dat een paar weken geleden het zo koud zijn geweest. In Barneveld bij Choco & Zo hebben we toen choc-stoks gekocht, alle drie een andere smaak. Britt nam de witte chocolade, Michel melkchocolade cappuccino en zelf nam ik puur hazelnoot.

Het enige wat je hoeft te doen voor een lekkere kop warme chocomelk is melk koken, dat giet je in een kopje en in dat kopje warme melk laat je je ‘choc-stok’ smelten. Er zijn veel smaken choc-stoks te koop bij Choco & Zo, maar ook in andere winkels kan je choc-stoks of ook wel chocosticks genoemd kopen. De chocstok van Choco & zo is gemaakt van Callebaut chocolade.

Kortom wil je eens genieten van een andere kop warme chocolademelk dan die van Chocomel, dan is een choc-stok of chocostick van een chocoladewinkel eens echt want anders!

(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)