Boodschappen Juni 2012

Boodschappen Juni 2012Boodschappen is vanaf deze maand in een ander jasje gestoken. Helemaal nieuw is dat je nu ook Boodschappen online kan lezen. Que nieuwe rubrieken is er weinig veranderd, alleen het formaat van Boodschappen is veranderd en de layout, waarbij vooral het lettertype is aangepast.

Deze Boodschappen staat in het teken van de ‘Hollandse heerlijkheid’ met onder andere vla met kaneelbeschuit, boterkip uit de oven en yoghurthangop. Verder leer je hoe je een kip moet vullen onder de huid in stap-voor-stap foto’s, krijg je 8 verschillende dips om iets gezonder te snacken voor de buis en veel recepten met de pieper in de hoofdrol.

Het menu van de maand staat in het teken van vis, de groeten uit komen deze maand uit Waalwijk, zij maakt een witlofsalade en in kookkunst maakt Lieke een bierburger (een hamburger met bier inderdaad). Uiteraard nog steeds in deze vernieuwde Boodschappen de rubrieken ‘mooi groen’, ‘budgetkoken’ en ‘lezers voor lezers’.

Kortom Boodschappen is vernieuwd, maar niet echt groots, het blijft dus gewoon je vertrouwde magazine. Boodschappen is gratis af te halen bij verschillende supermarkten.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.