SweetHearts MiniBites: Rocky Road Bites

Sweet Hearts MiniBites: Rocky Road BitesRocky Road Bars, Ooit geproefd in Starbucks London (tegenover Harrods) en ook ooit zelf gemaakt en dat moet ik eigenlijk snel weer doen. Ondertussen geniet ik van de Sweetheart Minibites: rocky road bites die ik bij Choco & Zo in Barneveld heb gekocht.

De rocky road is echt een klassieker in Engeland. Het is een combinatie van Belgische melkchocolade, krokante stukjes koek, marshmallow, rozijnen en kersen. Naast de rocky road bites zijn er ook brownie bites. Dit zijn stukjes chocoladecakes met chocoladestukjes er in.

Een zakje Sweethearts minibites kostte bij Choco Enzo 2,95, er zaten 12 stukjes in. Toch zelf maken, wat eigenlijk veel leuker is (en je kan er veel meer van maken tegelijk). Dit is mijn recept voor de Rocky Road Bites.

(192 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)