Allerhande 06/2012

Allerhande 06/2012Deze maand staat Allerhande in het teken van ‘het beste uit Europa’ met maar liefst 75 gerechten van over de grens, net even anders. Zo worden er in de rubriek ‘wat eten we vandaag?’ 15 gerechten gemaakt uit alle landen die meedoen aan het EK voetbal.

Verder in deze Allerhande 5 verschillende, internationale recepten voor ‘ballen’, maakt Zara in ‘familierecept’ haar Portugese kip en krijg je in de rubriek ‘aan tafel’ fijne recepten voor een zomers straatfeest. In de kookschool leer je deze maand paella maken, de klassieke variant en de variant met een twist. In de kinderkeuken deze keer allemaal burgers (met veel groente) en in koken tegen Jamie heeft risotto de hoofdrol, wie maakt het lekkerste recept met risotto?

In de rubriek ‘vers!’ deze maand alles over sla, sperziebonen, haring en frambozen. In de receptafette maakt Erben Wennemars andijviestamppot met spekjes voor Peter Heerschop. Daarnaast wordt er gekookt met verschillende soorten ham en gaan drie hobbykoks aan de slag met aardbeien.

Kortom er staat weer genoeg in deze Allerhande, die vrijwel helemaal in het teken staat van het EK voetbal 2012. Allerhande is gratis af te hlen bij een Albert Heijn bij jou in de buurt of gratis te downloaden via de Allerhande-iPad app.

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.