Home Made Zomer door Yvette van Boven

Home Made Zomer door Yvette van BovenNa de bestsellers Home Made en Home Made Winter is nu Home Made Zomer verschenen en ook dit derde boek van Yvette van Boven gaat net zo’n bestseller worden. Het comfort food uit Home Made Winter heeft nu plaats gemaakt voor zomerse, frisse, lichte gerechten. Deze recepten zijn geïnspireerd op het afwisselende leven in Amsterdam en Parijs en de zomers in de Provence. Veel gerechten geïnspireerd op de Franse keuken in Home Made Zomer.

Home Made Zomer is echt een kookboek om eerst op je gemak door te bladeren, elke pagina is wel anders dan weer een recept, foto’s van de gerechten, geïllustreerde recepten, sfeerfoto’s, verhalen en noem maar op, een persoonlijk kookboek. Helemaal persoonlijk wordt het kookboek door de foto’s die gemaakt zijn door Yvette’s man Oof Verschuren en door de illustraties van Yvette zelf.

De recepten in Home Made Zomer zijn ingedeeld in ‘ontbijt, brunch & lunch’, ‘cakes en dingen voor bij de thee’, ‘drank’, ‘vooraf’, ‘hoofdgerechten’ en ‘toe’. De recepten zijn duidelijk beschreven en veelal voorzien van een foto van het eindresultaat. Handig in Home Made Zomer is het leeslint om zo snel je favoriete recept te vinden (al hadden er wel meer leeslinten in mogen zitten, want er staat zoveel lekkers in!). Grappig zijn de verhalen over onder andere Koninginnedag en la fête votive de St. Eloi / de la Madeleine.

Het eerste kookboek van Yvette van Boven ‘Home Made’ is inmiddels al verschenen in een Engelse, Duitse en Franse vertaling. Het is dan ook verkrijgbaar van Australië tot Canada, daarnaast werd Home Made overladen met diverse prijzen, kortom een geweldige prestatie! Alleen daarom al mag Home Made Zomer, of eigenlijk de hele Home Made ‘familie’ niet ontbreken in de keuken van een foodie!

Titel:Home Made Zomer
Auteur: Yvette van Boven
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789059564206
Winkelprijs: 24,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.