Altijd Iets Te Vieren!

Altijd Iets Te Vieren! Albert Heijn Kookboek 2012Albert Heijn bestaat dit jaar 125 jaar, om dit te vieren is er nu dit speciale kookboek ‘Altijd iets te vieren!’ uitgebracht. In dit kookboek staan recepten voor alle grote en kleine geluksmomenten, kortom recepten om een feestje mee te maken.

De recepten in ‘Altijd iets te vieren!’ zijn ingedeeld in de hoofdstukken ‘hoera!’, gerechten om een zwemdiploma, de voetbalbeker en je verjaardag mee te vieren, ‘lekker weekend’, even vieren dat het weer weekend is, ‘eropuit’, gerechten voor een picknick of bij bijvoorbeeld een lange fietstocht, ‘welkom aan tafel’ gerechten voor als je bezoek krijgt, ‘buiten feest’, gerechten voor een lange zomeravond, ‘proost!’, de borrel met hapjes, ‘(zin in) vakantie’, om te vieren dat het weer vakantie is en je even niets hoeft en ‘kook ook van jou’, gerechten voor de liefde.

Elk hoofdstuk wordt begint en eindigt met foto’s van mensen die iets te vieren hebben, aan het einde van elk hoofdstuk kan je ook de herinneringen lezen over hun grote of kleine geluksmoment. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Daarnaast krijg je bij verschillende recepten handige tips om het net even anders te maken met een totaal ander recept.

Altijd iets te vieren! is nu tijdelijk verkrijgbaar bij Albert Heijn en kost 4,99. Voor deze prijs krijg je een kookboek met maar liefst 93 feestelijke recepten, dus binnenkort iets te vieren, of gewoon even van een fijn moment genieten? Ga dan zeker even langs de Appie om dit leuke kookboek te kopen.

Titel: Altijd iets te vieren!
Verschijningsjaar: 2012
In opdracht van: Albert Heijn

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.