Het Grote Komen Eten Kookboek

Het Grote Komen Eten Kookboek VT4Komen Eten is één van mijn favoriete kookprogramma’s. In dit VT4 programma wordt er van maandag tot en met donderdag gekookt door één kandidaat. Deze kandidaat ontvangt de andere drie kandidaten thuis en moet zijn gasten van begin tot eind verwennen met lekker eten en entertainen. De vier kandidaten zijn ook vaak mensen die eigenlijk helemaal niet bij elkaar passen, maar vaak toch aan het einde van de reeks goede vrienden worden. Onder de beelden hoor je vaak de gevatte commentaar van Peter van Asbroeck, wat het programma ook weer grappig maakt. In ieder geval komen veel klassieke en ook moderne gerechten langs in ‘Komen Eten’. Het werd dus tijd om alle gerechten die de kandidaten de afgelopen jaren in Komen Eten hebben gemaakt te verzamelen en te bundelen in ‘Het Grote Komen Eten Kookboek’.

Het Grote Komen Eten Kookboek start met het hoofdstuk ‘voor je begint te koken’. In dit hoofdstuk krijg je de tips en tricks over tafeldecoratie, gasten ontvangen, etiquette, wijnen en noem maar op. Je leert bijvoorbeeld je gasten (vegetariërs, allergische gasten, etc) te kennen, hoe je perfect de tafel dekt en hoe je met de wijnen omgaat aan tafel.

De recepten in ‘Het Grote Komen Eten Kookboek’ zijn ingedeeld in ‘hapjes’, ‘soep’, ‘voorgerechten’, ‘pasta en rijst’, ‘vis’, ‘gevogelte en wild’, ‘vlees’, ‘aardappelen’ en ‘desserts’. Kortom voor iedereen wat wils. De recepten zijn in korte, duidelijke stappen beschreven en sommige recepten zijn voorzien van handige tips. Niet alle recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat.

Het Grote Komen Eten Kookboek is een kookboek met echt allerhande recepten, verschillend van klassiek Vlaams tot meest exotische gerechten, en dat is logisch want de kandidaten van Komen Eten hebben in de afgelopen jaren een varia aan gerechten op tafel gezet. Het is een kookboek vol gerechten en tips om je gasten van begin tot eind van de avond te verwennen.

Titel: Het Grote Komen Eten Kookboek
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789002251849
Winkelprijs: 24,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.