POM Wonderful Zomer Smaken: Mango en Bosbes

POM Wonderful mango bosbesDe granaatappelsap van POM Wonderful ken je misschien al wel. Granaatappelsap gemaakt van 100% granaatappel, in elke fles POM Wonderful van 710 ml zitten tenminste 6 granaatappels. De sappen van POM Wonderful bevatten geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen. POM Wonderful heeft nu twee nieuwe smaken gelanceerd: mango en bosbes.

POM Wonderful Mango maakt de iets zure smaak van de granaatappelsap licht zoeter, de sap krijgt een zoetzure smaak. De POM Wonderful Mango bevat 54% granaatappelsap en 46% mangosap en is te herkennen aan de lichtgele dop.

POM Wonderful Bosbes kende je misschien al van de kleine variant (236 ml) maar is nu ook in een groot flesje van 710 ml verkrijgbaar. De smaak is zoet met een zuurtje van de blauwe bosbes en granaatappel. POM Wonderful bosbes bevat 86% granaatappelsap en 14% blauwe bosbes en is herkenbaar aan de lichtblauwe dop.

POM Wonderful heeft eigen granaatappel-plantages in Californië en POM Wonderful heeft het gehele proces van boom tot fles in eigen beheer. Daarnaast is uit onderzoek van de Queens Margaret University in Edinburgh dat het drinken van een halve liter granaatappelsap per dag de stress verlaagt.

Zelf moet ik wel enorm wennen aan de smaak, het is iets zurig, door de toevoeging van mango en bosbes wordt de smaak wel iets anders dan echt de pure POM Wonderful granaatappelsap. Positief aan het merk vind ik dat er geen toevoegingen zijn. De granaatappelsap is echt granaatappelsap en er worden onder andere geen extra suikers aan toegevoegd. Daarnaast vind ik de flesjes zo ontzettend grappig qua vormgeving, dit valt tenminste op!

POM Wonderful Mango en Bosbes zijn beide verkrijgbaar in flessen van 710 ml en zijn te vinden bij de gekoelde vruchtensappen in de supermarkt. Een fles POM Wonderful kost 3,75.

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)