De Vegetarische Slager Het Kookboek door Jaap Korteweg

De Vegetarische Slager Het Kookboek door Jaap KortewegSinds 2010 is in Den Haag de winkel van De Vegetarische Slager geopend. De winkel bleek een groot succes en inmiddels zijn er meerdere verkooppunten van het ‘vegetarische vlees’ in Nederland. Daarom werd het tijd om een kookboek te maken met als uitgangspunt het vegetarische vlees van De Vegetarische Slager.

Nu zul je denken vegetarische slager, vegetarisch vlees? Hoe smaakt dat dan? Ferran Adrià heeft de yakitori geprobeerd en heeft geen verschil kunnen ontdekken. Kortom met de smaakbeleving zit het dus goed. Het vlees van De Vegetarische Slager is gemaakt met een basis van lupine of soja.

Het kookboek van De Vegetarische Slager begint na de inleiding met de basis, waarin verteld wordt over hoe De Vegetarische Slager zijn vlees maakt, lees je welke producten De Vegetarische Slager in het assortiment heeft en wordt verteld over de winkel in Den Haag. Vervolgens beginnen de recepten. Deze zijn ingedeeld in ‘Soepen’, ‘Kleine gerechten’, ‘Grote gerechten’, ‘Onze klassiekers’ en ‘Nagerechten. De recepten worden veelal vooraf gegaan door een korte inleiding en zijn in stappen beschreven. Een groot aantal van de recepten hebben een foto van het eindresultaat.

De Vegetarische Slager – Het Kookboek is uitermate geschikt voor mensen die minder of zelfs helemaal geen vlees meer willen eten, maar toch de smaak van het vlees niet kunnen missen. Met de recepten uit dit boek maak je vegetarische gerechten met ‘vleessmaak’ en met de verkooppunten (wat er steeds meer worden) vind je producten van De Vegetarische Slager ook bij jouw in de buurt!

Titel: De Vegetarische Slager – Het Kookboek
Auteur: Jaap Korteweg
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789045200941
Winkelprijs: 19,95

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.