Persberichten van Week 20/2012 ‘Food’

Qua ‘Food’ persberichten zijn dit deze week de leukste en lekkerste berichten die je even moet lezen! Zo is er weer graskaas, kan je soepen maken in een blender en is er zaterdag een kookmarathon in Amsterdam.

Cuisinart Soepblender SB2ECuisinart Soep Blender
Snel en makkelijk soepmaken? Dat kan nu met de Cuisinart Soepblender! Deze soep blender van Cuisinart heb ik tijdens de Culiperslunch al mogen bewonderen. Het is een blender, zoals je die kent van smoothies maken, maar als extra heeft deze soep blender 3 verschillende temperatuurinstellingen zodat je perfect een soep of warme saus kan maken. In minder dan 30 minuten kan je dus een heerlijk soepje op tafel hebben door alleen de ingrediënten in de mengkom te doen, de Cuisinart soep blender aanzetten die dan tegelijk kan blenden en verwarmen. Kortom een kind kan de was doen. Uiteraard kan je ook gewoon smoothies in de Cuisinart Soep Blender maken!
De Cuisinart Soep Blender SB2E heeft een adviesverkoopprijs van 199,00

Noord-Hollandse GraskaasEr is weer Noord-Hollandse Graskaas
Er is weer graskaas! Graskaas? Graskaas is een kaas die wordt gemaakt van koeien die na een winter op stal weer voor het eerst in de wei zijn gezet. Graskaas is dus een seizoenskaas die jong en romig is. De Noord-Hollandse graskaas is verkrijgbaar in de periode van half mei tot half juni in de supermarkt, kaasspeciaalzaak en op de markt en is herkenbaar aan de rode zegel.

Kookmarathon in The KitchenKookmarathon in The Kitchen
The Kitchen in Amsterdam bestaat zaterdag 19 mei 2 jaar! Om dit te vieren wordt er op die dag een kookmarathon gehouden van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Elk uur maakt een andere chef allerlei fijne gerechten. Wil je al weten wanneer wie komt kijk dan op de speciale Facebookpagina. Op verschillende plaatsen in Amsterdam delen ‘The Kitchen’ koks speciale loten uit, als je die ingevuld inlevert dan kan je een kookworkshop voor 10 personen winnen!

(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.