Dagelijkse Kost 3 door Jeroen Meus

Het programma Dagelijkse Kost mis ik eigenlijk geregeld, maar als ik het programma bekijk zie ik eigenlijk hoe eenvoudig koken eigenlijk kan zijn en hoe je zo makkelijk de meest lekkere gerechten op tafel zet. Daarom ben ik ook wel fan van Jeroen Meus en de boekenserie Dagelijkse Kost. Ook dit derde boek van Dagelijkse Kost heb ik niet kunnen laten liggen toen ik in België was.

Elke dag zet Jeroen Meus op de Vlaamse televisiezender Eén je een nieuwe schotel voor je neus in zijn programma Dagelijkse Kost. Met pure ingrediënten en een makkelijk recept maakt hij de meest heerlijke gerechten. Deze gerechten zijn verzameld in alweer het derde deel van Dagelijkse Kost. Nieuw in dit deel zijn de recepten voor de barbecue.

Het boek is niet echt verdeeld in verschillende hoofdstukken, de recepten zijn wel te verdelen in verschillende categorieën namelijk in ‘basisrecepten’, ‘soep’, ‘salade’, ‘vis’, ‘vegetarisch’, ‘pasta’, ‘vlees’, ‘oerklassiek’, ‘zoet’ en ‘barbecue’. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Nieuw in Dagelijkse Kost is het register, hierin staan namelijk ook alle recepten die in deel 1 en 2 van Dagelijkse Kost zijn verschenen, zo kan je nog sneller je favoriete recept ui de Dagelijkse Kost serie terugvinden.

Dagelijkse Kost 3 is een leuk boek om inspiratie op te doen voor het dagelijkse eten. Benieuwd naar de video’s van Dagelijkse Kost? Je kan ze nog herbekijken op de site van het programma.

Titel: Dagelijkse Kost 3
Auteur: Jeroen Meus
Uitgever: Van Halewyck
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789461310880
Winkelprijs: 19,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)