Libelle Lekker April 2012

Libelle Lekker April 2012In Vlaanderen ligt inmiddels alweer het nieuwe nummer met Italiaanse Klassiekers van Libelle Lekker in de winkel, zelf heb ik nog dit nummer wat ik meenam toen we op Koninginnedag een dagje België deden. Libelle Lekker is een magazine wat ik gewoon mee moet nemen. Het is zo’n leuk, jong en verfrissend kookmagazine met een totaal andere stijl dan de Nederlandse kookmagazines en daarnaast ook nog betaalbaar, Libelle Lekker kost namelijk slechts 3,90 (bijna de helft van een bekend Nederlands kookmagazine). Wat maakt dit Vlaamse kookmagazine eigenlijk zo leuk? De frisse, jonge lay-out, leuke artikelen en telkens toch vernieuwend bezig zijn.

In deze Libelle Lekker allerlei recepten met scampi’s van Spaans tot Belgisch, kookt Tim Teck allerlei feestnummers en krijg je een voorproefje uit het nieuwe kookboek van Tana Ramsay ‘Tana’s keukengeheimen’. Natuurlijk krijg je weer een gevarieerd maandmenu in 28 recepten, krijg je een stap-voor-stap recept waarin je deze maand rijstballetjes leert maken en in ‘mag het ietsjes meer zijn?’ deze maand alles over de asperge.

Nieuwe rubrieken in de Libelle Lekker zijn ‘1 basis, 3 recepten’, hierin wordt van 1 basisrecept drie verschillende gerechten gemaakt, deze keer is de basis een simpele biscuit, ‘Het grote Libelle Lekker! kookclub concours’ waarin zeven kookclubs elkaar de loef afsteken met een aardappelgerecht en ‘oud recept, nieuw sausje’, in deze rubriek wordt van een oud Libelle recept een nieuw recept gemaakt.

Dit en meer lees je in deze Libelle Lekker van April 2012. Hopelijk ga ik weer snel naar België om zo weer een nieuw nummer van Libelle Lekker te bemachtigen.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.