Jamie Magazine (NL) 07/2012

Jamie Magazine (NL) 07/2012Jamie Magazine heeft deze keer ‘Het Italië Nummer’, één van de favoriete keukens van Jamie Oliver. Het is dus een nummer met maar liefst meer dan 75 recepten die grotendeels in het teken staan van de Italiaanse keuken. Zo krijg je verschillende recepten voor lasagne en recepten met artisjok en ricotta in de hoofdrol.

Verder waar komt de lekkerste olijfolie vandaan, stel je eigen Italiaanse keuzemenu samen en het verhaal van één van de mooiste ijssalon van Nederland: Talamini. Daarnaast ook alle pasta op een rij, welke pasta gebruik je bij welk gerecht, de verschillende kazen uit Italië en gaat Jamie Magazine op bezoek in Le Marche. Helaas zijn de Jamie’s Italian Restaurants niet in Nederland te vinden, daarom kan je nu met de gerechten van hun kaart zelf thuis maken.

Uiteraard ook in dit nummer onder andere de weekmenu’s voor de komende 8 weken, een stap-voor-stap recept, een recept in de Kookclub jr. en het striprecept van Emma Tissier.

Meer lees je in ‘Het Italië nummer’ van de Nederlandse Jamie Magazine.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)