Rudolph’s Hartige Cupcakes door Rudolph van Veen

Rudolph's Hartige Cupcakes door Rudolph van VeenNa de zoete cupcakes uit Rudolph’s Cupcakes
is het nu tijd voor het vervolg: Rudolph’s Hartige Cupcakes. In dit boek laat meersterkok en meesterpatissier Rudolph van Veen zien dat cupcakes helemaal niet allen zoet hoeven te zijn, maar dat je met hartige ingrediënten ook de meest fantastische cupcakes kan maken.

Rudolph’s Hartige Cupcakes begint met ‘Rudolph’s cupcake chronicles’, in dit hoofdstuk krijg je allerhande tips om je hartige cupcakes zo goed mogelijk te doen lukken, welk gereedschappen en ingrediënten heb je nodig en hoe los je je problemen qua cupcakes bakken op. Vervolgens krijg je een aantal basisrecepten voor cupcakes en basisrecepten voor toppings.

Daarna begint pas het echte werk in Rudolph’s Hartige Cupcakes en kan je beginnen aan de bijzondere cupcakes die Rudolph heeft bedacht. De recepten zijn verdeeld in ‘topless cupcakes’, dit zijn cupcakes die zonder topping gewoon al erg lekker zijn, ‘warme cupcakes’, je favoriete gerecht, zoals ‘bolognese’ omgetoverd naar een cupcake, ‘bijzondere cupcakes met topping’, cupcakes die gewoon een feest voor het oog zijn en ‘it looks like a cupcake’, feestelijke ‘look-a-like’ cupcakes. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat.

In Rudolph’s Hartige Cupcakes staan wederom bijzondere cupcake-recepten zoals alleen Rudolph van Veen het kan verzinnen. Het wordt experimenteren in de keuken door bakken en koken op een andere manier te combineren.

Titel: Rudolph’s Hartige Cupcakes
Auteur: Rudolph van Veen
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789045200378
Winkelprijs: 16,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)