Allerhande 05/2012

Allerhande 05/2012Deze maand staat Allerhande in het teken van ‘vers van het land’ en presenteert gelijk in dit nummer een nieuwe rubriek ‘vers!’, waarin het deze maand gaat over andijvie, asperges, doperwten en krieltjes. Andere nieuwe rubrieken in Allerhande zijn ‘vrijdagavond’, met lekkere hapjes voor de vrijdagavond en ‘metamorfose’, waarin een bekend gerecht een ware restyling krijgt.

Verder in deze Allerhande wordt er gekookt met quinoa, rabarber en rood fruit. Ga je barbecue├źn met seizoensgerechten, maak je meer met mayonaise en leer je in de kookles hoe je asperges bereidt. De thuiskoks gaan deze maand aan de slag met verse kruiden en het familierecept is deze maand een Australische cake van Frokje.

Daarnaast natuurlijk ook zeven gerechten voor elke dag in ‘wat eten we vandaag?’, worden de pasta’s en de maaltijdsalades op vijf verschillende manieren gemaakt in ‘5 keer anders’ en wordt er in de kinderkeuken groente op zo’n manier klaar gemaakt dat kinderen het wel gaan eten.

Dit en meer lees je in deze Allerhande. De nieuwe Allerhande kan je gratis afhalen bij de Albert Heijn en gratis downloaden in de Allerlande iPad app.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.