Dirty Martini door Elisabeth Mollema

Dirty Martini door Elisabeth MollemaElisabeth Mollema heeft naast legio kinderboeken inmiddels ook al weer een aantal thrillers op haar naam staan. Haar nieuwste thriller is een culinaire thriller over twee zussen, één man: een driehoeksverhouding met fatale afloop.

Bridget en Paulien wonen samen in het huis van hun overleden moeder, ze hebben zo hun onderlinge meningsverschillen en besluiten daarom om naar het vakantiehuis van hun moeder in Frankrijk te gaan. Daar ontmoeten ze Alex die eigenlijk noodgedwongen in Frankrijk verblijft. Hij komt al snel bij de zussen inwonen, ook in Nederland en begint met beide een verhouding. Door een leugentje van hem wordt hij al snel gevraagd als kok voor verschillende belangrijke vrienden, hij zou namelijk kok van de Koninklijke familie zijn. Alleen is dit wel waar? Houdt hij alleen van Bridget en Paulien? Wat weet Duco over hem?

Dirty Martini leest als een trein weg, je wilt steeds weten hoe het verder afloopt met de zussen en Alex en je wilt weten waarom Alex zich eigenlijk zo voordoet. Door het verhaal wordt er genoeg gekookt, lekker gegeten en doet de afrodisiaca zijn werk. Kortom Dirty Martini is een leuk en spannend boek, waarbij Alex de echte hoofdrol speelt en de twee zussen slechts een bijrol.

Dirty Martini
Ingrediënten: 65 ml gin, 15 ml droge vermout (Martini), een eetlepel vocht uit een pot olijven, een ijskoud glas, een olijf,
Schenk gin en vermout in een mengbeker, voeg olijfvocht toe, meng dit en giet het in een gekoeld glas. Garneer met een groene olijf.

Via het blog van Elisabeth Mollema kan je Dirty Martini winnen, wat je moet doen is een recept insturen waarin afrodisiaca, lust opwekkende ingrediënten, een belangrijke rol spelen. Meer lees je hier.

Titel: Dirty Martini
Auteur: Elisabeth Mollema
Uitgever: Luitingh
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789024538799
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 14,95

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)