Speciale Nespresso Naora Moederdag Collectie

Speciale Nespresso Naora Moederdag CollectionHeb je nog geen idee wat je je moeder (of vrouw) voor Moederdag, zondag 13 mei aanstaande, moet geven? Nespresso heeft dit jaar een speciale, smaakvolle en eigentijdse ‘gifts’ geselecteerd rondom de limited edition grand cru ‘Naora Late Harvest‘. Wat heeft Nespresso eigenlijk geselecteerd?

Nespresso Naora Late Harvest grand cru Limited editionNespresso Naora Late Harvest
Rondom deze limited edition grand cru ‘Naora’ zijn de speciale Moederdag ‘gifts’ geselecteerd. De Nespresso Naora is gemaakt van Colombiaanse castillo-bonen. Deze bonen zorgen voor zacht, gesuikerde accenten. Speciaal aan deze grand cru is de late oogst van de bonen, hierdoor krijgt de koffie een evenwichtige smaak en fijne textuur. De intensiteit van Naora is 5 en Naora wordt als espresso gedronken. De kleur van de capsule zijn al helemaal vrouwelijk, dus pas precies bij Moederdag.
Nespresso Naora etui van 10 capsules kost 4,20

Nespresso Naora Kop en SchotelNespresso Naora Kop en Schotel
Bij een bijzondere grand cru als Naora hoort een stijlvol kopje. Deze limited edition Naora kop en schotel zijn ontworpen door Christian Ghion, een internationaal bekende interieurontwerper en kunstenaar. De illustraties op het kopje zijn ontworpen door het Franse duo Onze Dixième. De kop en schotel zijn per twee verpakt in een luxe geschenkdoos.
Nespresso Naora kop en schotels kosten 35,00 (luxe geschenkdoos met twee stuks)

Nespresso CantucciniNespresso Cantuccini
Bij een Naori espressokoffie hoort natuurlijk een Italiaans koekje. Deze Nespresso cantuccini, krokante koekjes met amandelen, zijn gemaakt naar authentiek Italiaans recept. Heerlijk om in de Naori espresso te dippen of om gewoon zomaar op te smikkelen.
Nespresso Cantuccini koekjes kost 9,50

Nespresso Palets AmandeNespresso Palets Amande
Een andere zoete verwennerij is de Nespresso Palets Amande. Dit is een trio van zoete lekkernijen in de smaken naturel, karamel en koffie en is bereidt met amandelspijs en gekonfijte vruchten.
Nespresso Palets Amande kost 13,00

Nespresso Aeroccino 3 MelkopschuimerNespresso Aeroccino 3 Melkopschuimer
Om je moeder helemaal op Moederdag te verwennen geeft je haar een caffè latte, cappuccino of latte macchiato. Maar hoe maak je de perfecte melkschuim? Dat doe je met de Aeroccino 3 van Nespresso waarmee je met 1 druk op de knop het smeuïgste melkschuim maakt. Kortom je bent een ware thuis-barista. De Nespresso Aeroccino 3 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren namelijk rood, wit en zwart.
Nespresso Aeroccino 3 kost 70,00

Deze speciaal door Nespresso geselecteerde Moederdagcadeautjes zijn verkrijgbaar bij de Nespresso Boutiques en de Nespresso Boutiques-in-Shops. Mix en match met bovenstaande cadeaus jouw perfecte Moederdagcadeau en maak er een heerlijke Moederdag van! Psst… je mag ook best jezelf, je vader, je vriend en noem maar op ook verwennen met al dit lekkers van Nespresso!

Bekijk hieronder een spot van Nespresso Naora Late Harvest Limited Edition:

(128 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Speciale Nespresso Naora Moederdag Collectie”

  1. Ik weet dat ik op een post van 6 jaar geleden reageer.. maar zoek om speciale en emotionele reden deze kopjes.. dus mocht je iemand weten die ze heeft en zou verkopen.. hoor ik het heel graag..

Reacties zijn gesloten.