Het Tempelkookboek door Jacqueline van Lieshout

Het Tempelkookboek door Jacqueline van LieshoutHet Tempelkookboek is het vervolg op het eerste boek van detoxcoach Jacqueline van Lieshout ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’. Hierin werd een 28-dagenplan gepresenteerd voor succesvol ontgiften. Het laat je je eigen voedingspatroon onder de loep nemen, leert je beter te kiezen om vervolgens meer te genieten. Het Tempelkookboek laat je in 40 recepten makkelijk de invulling geven aan de detoxtheorie uit het eerste boek.

Na de inleiding waarin verteld wordt over het ontstaan van het boek, de reacties en een korte samenvatting van de regels uit het eerste boek ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ beginnen de recepten. De recepten zijn ingedeeld in ‘ronde rijst’, ‘salades’ en wraps’, ‘side dishes en spreads’, ‘sla sandwiches’, ‘driemaal de geitenyoghurt’, ‘family diner’ en ‘pieper puree’. De recepten zijn duidelijk beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. De gerechten heeft de schrijfster samen met chefkok Rogier Tolk.

Het Tempelkookboek laat zien dat ontgiften eigenlijk niet moeilijk hoeft te zijn en dat het ook lekker kan zijn. De gerechten in dit boek zijn gemaakt met pure producten zonder extra toevoegingen. Het is een goed vervolg op het eerste boek van Jacqueline van Lieshout ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’.

Titel: Het Tempelkookboek, in 28 dagen van gifbelt naar tempel
Auteur: Jacqueline van Lieshout
Uitgever: Ankh Hermes
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789020205381
Winkelprijs: 22,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.