Koken & Genieten Mei 2012

Koken & Genieten Mei 2012Volop lente in deze Koken & Genieten met onder andere heerlijke aardbeientaarten en een verrassend voorjaarsbuffet met bijvoorbeeld een asperge-aardappelsalade, tortellinischotel en een broodrol met pesto en feta.

Verder allerlei variatie met schnitzel, uit de braadpan, grillpan of oven, gepaneerd, gevuld of gesmoord, het kan allemaal met schnitzel. Ook lees je alles over kervel, hoe ga je om met kervel en wat kan je er mee maken, krijg je recepten met knoflook en gaat Koken & Genieten naar het Duitse waddeneiland Sylt op zoek naar streekgerechten. Het menu van de maand bestaat deze maand uit een voorgerecht van gemengde salade met geitenkaas, een hoofdgerecht van kalfsfricandeau met voorjaarsgroenten en een nagerecht van aardbeien met mascarponekwark.

Uiteraard ook in dit nummer de rubrieken ‘klaar in 25 minuten!’, ‘kent u dit al?’, ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’

www.kokengenieten.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)