Boodschappen Mei 2012

Boodschappen Mei 2012Het is weer volop lente in dit nummer van Boodschappen met een viergangen lentemenu en veel recepten met asperge zoals een omelet met groene asperge, een groene aspergesalade met Japanse dressing en gegratineerde witte asperges met room en blauwe kaas.

Verder in Boodschappen ‘Italiaans voor beginners’, en nee je leert niet de Italiaanse taal, maar de beginselen van de Italiaanse keuken. Met de tips maak je zo minestrone, scaloppine al limone of panna cotta. Daarnaast in Boodschappen recepten voor 8 verschillende tosti’s, recepten met schnitzel in de hoofdrol, zoals schnitzellrolletjes gevuld met ansjovis, kappertjes en tonijnmayonaise en zoete & luchtige toetjes zoals onder andere roze yoghurtmousse.

Uiteraard ook in dit nummer een aantal recepten die lief zijn voor je portemonnee in ‘budgetkoken’, gaat Mart van 9 jaar aan de slag met groene kruiden in de rubriek ‘lekker vers’ en in ‘kookkunst’ maakt HAS-student Roy de ‘circle of life’ van kip.

Dit en meer lees je in deze Boodschappen. Boodschappen is gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.