Eve’s Choice Cookies

Eve's Choice Cookies Peach prosecco, Lemon Green tea, Rose Almond

Eindelijk is er nu een tussendoortje speciaal voor jou! Eve’s Choice Cookies, koekjes voor tussendoor in bijzondere, chique, prikkelende smaken. De Cookies van Eve’s Choice zijn verkrijgbaar in drie smaken namelijk ‘Peach Prosecco’, ‘Lemon Green Tea’ en ‘Rose Almond’, niet alledaagse smaken.

Eve's Choice Cookies Peach ProseccoEve’s Choice Peach Prosecco
Dit vind ik eigenlijk het lekkerste koekje van de drie. De smaak van perzik met een beetje sprankelende prosecco smaak op de achtergrond. De ingrediënten van het koekje zijn: gerstemeel, rietsuiker, perzikstukjes, sucrose, fructosestroop, lactose, plantaardig vet, geleermiddel, zuurteregelaar, prosecco, plantaardig vet, tarwezetmeel, dextrose, vanilline, rijsmiddel.

Eve's Choice Cookies Green Tea LemonLemon Green Tea
Dit koekje vond ik zelf de minst lekkere smaak van de drie. Het koekje heeft weg van groene thee en de citroen smaak proef je niet echt duidelijk. Ingrediënten van dit koekje zijn: gerstemeel, rietsuiker, quinoa, plantaardig vet, tarwezetmeel, dextrose, natuurlijk citroengeste pasta, vanilline, rijsmiddel, groene thee.

Eve's Choice Cookies Rose AlmondRose Almond
Dit koekje haalt bijna de eerste plek, alleen was de ‘peach prosecco’ net wat lekkerder. Het koekje heeft een lichte amandelsmaak. De ingrediënten van dit koekje zijn: gerstemeel, rietsuiker, amandel, plantaardig vet, tarwezetmeel, dextrose, vanilline, rijsmiddel, rozenaroma.

Eve’s Choice Cookies zijn echt bedoeld voor vrouwen. Dit zie je eigenlijk al helemaal aan de verpakking van de ‘single pack’. Bij het open maken van de verpakking lees je een leuke Engelse tekst en je krijgt een mini-magazine erbij met 3 kleine artikels. Het doosje kan je weer hergebruiken als refill. De koekjes kruimelen overigens bijna niet, wat ook wel fijn is als je de koekjes achter je computer aan het opeten bent. Kortom Eve’s Choice Cookies zijn voor de hippe, werkende, studerende, moederende vrouw van vandaag!

Eve’s Choice Cookies zijn nu exclusief te koop bij C1000. Een multipack, bestaande uit 1 single pack en 2 refill pakjes (dit zijn 3×2 cookies), kost 2,80. Je hebt dan bijzondere smaken en een gezond tussendoortje. Bij de Eve’s Choice multipack zit nu een actiebon die je tot 18 mei 2012 kan insturen. Hiermee kan je een reis naar New York winnen met 1000 dollar shopgeld!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.