Het Complete Libelle Pastaboek

Het Complete Libelle PastaboekHet Complete Libelle Pastaboek is een van de eerste kookboeken die ik op mijn iPad heb en dat is best wennen. Ik mis eigenlijk best het lekker bladeren, de geur van het papier. Een normaal boek vind ik op de iPad best prettig, maar bij een kookboek gaat mijn voorkeur toch uit naar een echt kookboek gedrukt op papier. Desalniettemin is Het Complete Libelle Pastaboek een fijn kookboek van de makers van de Vlaamse Libelle.

Het Complete Libelle Pastaboek begint met uitgebreide informatie over pastasoorten, welke pasta bij welke saus hoort en hoe je pasta kookt. Ook wordt er aandacht besteed aan het maken van verse pasta. De recepten zijn vervolgens ingedeeld in ‘pasta’s met vlees’, ‘pasta’s met gevogelte’, ‘pasta’s met vis’ en ‘vegetarische pasta’s. De recepten zijn duidelijk beschreven alleen niet altijd voorzien van een foto van het eindresultaat.

Het Complete Libelle Pastaboek is onderdeel van de kookboekenserie van de Vlaamse Libelle. Naast het pastaboek is er ook Het Complete Libelle Bakboek en het Libelle Basiskookboek van A tot Z.

Wat overigens wel makkelijk is aan een kookboek op de iPad is dat je vanuit de inhoudsopgave wel vliegensvlug naar het juiste recept gaat. Daarnaast scheelt het natuurlijk ook ruimte op de boekenplank.

Titel: Het Complete Libelle Pastaboek
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789020988741
Winkelprijs: 19,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.