Culinaire Saisonnier Lente 2012

Culinaire Saisonnier Lente 2012Het lentenummer van het seizoensmagazine voor de professionele gastronomie ‘Culinaire Saisonnier‘ plofte afgelopen vrijdag weer op de mat vol culinaire ideeën.

In dit nummer lees je over het ontbijt bij ’t Convent in Reninge waar ze het beroemde truffelontbijt serveren, het ontbijt bij Grand Hotel Opduin op Texel, het ontbijt met de persoonlijke aandacht van Martin Kruithof van De Lindenhof in Giethoorn en het Japanse ontbijt van Yamazato. Verder gaat Culinaire Saisonnier op bezoek bij restaurant Couvert Couvert, probeert het kalfsvlees bij Citrus Étoile in Parijs en bekijkt Culinaire Saisonnier het aspergerestaurant van het jaar ‘Valuas‘.

Het chefsportret gaat over Massimo Bottura van restaurant Osteria Francescana inclusief een aantal recepten van zijn hand. Ook zie je de felicitaties van Franse chefs voor 10 jaar Culinaire Saisonnier in Frankrijk, lees je alles over de aubergine en gaat Culiversum aan de slag met een culinaire evolutietheorie.

Uiteraard lees je in deze Culinaire Saisonnier ook de columns groente & fruit, vis, wilde verhalen, vlees, nouvelles, Cindy Borger, Carine’s Column en brood. Verder staan in dit nummer weer over heerlijke culinaire recepten van verschillende chefs. Kortom weer een nummer om van te genieten.

www.saisonnier.net

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.