Bakfeest! Trakteren & Zo door Kitty de Wolf

Bakfeest! Trakteren & Zo door Kitty de WolfVind je het ook zo moeilijk om iets te verzinnen als je kind jarig is en op school gaat trakteren? In het boek ‘Bakfeest! Trakteren & Zo’ heeft schrijfster Kitty de Wolf een aantal leuke traktatie-ideeën op een rij gezet.

Na de inleiding krijg je een aantal basisrecepten voor cupcakes, cake, koekjes en glazuur en leer je van alles over rolfoldant, marsepein, icing, eetbare lijm en candy melts. Vervolgens lees je de traktatie-ideeën met uiteraard hoe je het maakt en tips om het allemaal makkelijker te kunnen maken. Zo wordt er onder andere een bakje patat van cake, Barbapapa en zijn familie en geboortelolly’s. De ideeën zijn duidelijk beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat.

De ideeën in dit boek zijn zo leuk dat je ze eigenlijk bijna niet durft op te eten. In ieder geval maak je met de ideeën uit dit boek originele ideeën die jong en oud doen verrassen! Kortom een super leuk boekje als je eens wat meer met je koekjes en cupcakes wilt doen of als je een bijzondere traktatie wilt maken!

Titel: Bakfeest! Trakteren & Zo
Auteur: Kitty de Wolf
Uitgever: Tirion Creatief
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789043914642
Winkelprijs: 14,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.