One More Slice door Leila Lindholm

One More Slice door Leila LindholmIn Zweden is Leila Lindholm een beroemdheid, zo werd zij in 1999 onderscheiden als ‘lady chef of the year’ en won zij diverse prijzen met haar kookboeken. Inmiddels is in Nederland haar kookboek vertaald ‘One More Slice’, het tweede kookboek wat hier is uitgegeven. One More Slice is een kookboek met de lekkerste specialiteiten uit verschillende landen, zowel zoet als hartig.

One More Slice is een kookboek met basisrecepten waarop weer verschillende variaties op gemaakt worden. Het boek is ingedeeld in ‘pizza amore’, klassiek Italiaans met een eigen accent, ‘say cheesecake!’, romige, zoete en feestelijke cheesecakes, ‘pannenkoeken en wafels’, van België tot Zweden, ‘Ciao Tortano’, ‘hartig gevuld brood uit Napels, ‘brownies en blondies’, stevige, zachte, bijzondere cakejes, ‘i scream ice cream’, koud, zoet en zalisg, ‘boulangerie’, brood bakken met je eigen zuurdesem, ‘American pie’, de heerlijkste taarten en ‘pasta pronto’, zelf pasta maken.

Elk hoofdstuk begint met een basisrecept. Je hebt dus 9 basisrecepten in dit boek en de rest van de 150 recepten zijn overheerlijke varianten daarop. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en bijna allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat.

One More Slice is echt zo’n kookboek waar je trek van krijgt al bij het zien van de foto’s en het lezen van de recepten. Tijdens het eten van de gerechten uit One More Slice zou je echt nog één stukje willen om het af te leren! Ken je Leila Lindholm nog niet? Dan is dit boek de kans om kennis met haar te maken!

Titel: One More Slice
Auteur: Leila Lindholm
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789023013402
Winkelprijs: 19,95

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.