Nespresso Queen’s Day Selection

Nespresso Queen's Day SelectionTerwijl de koningin en haar gevolg in ons dorp rondloopt tijdens Koninginnedag zit ik voor de televisie met een kopje Nespresso. Speciaal voor Koninginnedag presenteert Nespresso tijdelijk twee ‘Queens Day Selections’ welke verkrijgbaar zijn van 16 april 2012 t/m 13 mei 2012 bij de Nespresso Boutiques en Nespresso Boutiques-in-shop.

Er zijn twee verschillende ‘Queen’s Day Selections’ namelijk de Queen’s Day Selection Espresso en de Queen’s Day Selection Lungo. Elke selectie bestaat uit de drie favoriete selecties van de Nespresso club leden. De verpakking zelf is in feestelijk oranje en chique zwart met oer-Hollandse grachtenhuisjes.

De smaken die zijn geselecteerd voor de ‘Queen’s Day Selection Espresso’ zijn Arpeggio, Livanto en Ristretto. De smaken uit deze selectie op een rij:

Arpeggio is een zuivere Arabica, een sterk gebrande koffie met een krachtige karakter en een intense body, verrijkt met chocoladeaccenten. De aromatische noten, zoals de houtachtige noot en subtiele cacaonoot maken deze espresso krachtig.

Livanto is een evenwichtige en harmonische espresso die zich onderscheidt door een gebrande, gekarameliseerde noot, fruitige accenten en een subtiel bouquet.

Ristretto is de meest krachtige Nespresso met een volle intense smaak. Het bouquet doet denken aan kruidnagel, peper en nootmusaat.

De ‘Queen’s Day Selection Lungo’ bestaat uit de smaken ‘Finezzo Lungo’, ‘Fortissio Lungo’ en ‘Vivalto Lungo’. Deze drie smaken zijn de favoriete smaken onder de Lungo’s, maar wat kan je er van verwachten?

Finezzo Lungo is een aromatische koffie met een subtiel bouquet van bloemachtige noten die doet denken aan jasmijn, sinaasappel en bergamot. Deze koffie heeft een lichte brandgraad.

Fortissio Lungo is een intense melange met een volle body met bittere accenten, Het heeft toetsen van gebrande bonen en hout- en plantachtige noten, die worden versterkt door een graanaccent van de Robusta.

Vivalto Lungo is een evenwichtige koffie die de geroosterde noot verenigt met een subtiel accent van bloemen. Een complex en contrastrijke melange met een lichte houttoets en een milde noot van granen.

Met de Queen’s Day Selections geniet je in stijl tijdens Koninginnedag van je vertrouwde Nespresso. Deze speciale edities zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Zoals ik al eerder schreef zijn deze twee ‘Queen’s Day Selections’ verkrijgbaar bij de Nespresso Boutique en de Nespresso Boutique-in-Shops.

De ‘Queen’s Day Selection Lungo’ kost 11,10 en de ‘Queen’s Day Selection Espresso’ kost 10,50. Beide edities bevatten 3 smaken met elk 10 capsules en zijn vanaf nu tot en met 13 mei 2012 verkrijgbaar.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.