Sterkte Opstuurkookboekje van Snor

Sterkte Opstuurkookboekje van SnorOpstuurkookboekjes van Snor zijn drie verschillende kookboekjes met de titels ‘Hoera!’, ‘Sorry’ en ‘Sterkte’ ter grootte van een ansichtkaart met elk 7 recepten. Recepten om bij te juichen, om het weer goed te maken en om er weer tegen aan te gaan.

Hoe werkt zo’n opstuurkookboekje? Je kiest een recept wat je wil maken voor iemand die het nodig hebt. Je stuurt het kookboekje op en maakt het recept voor die persoon. In de boekjes staan 7 recepten die makkelijk te maken zijn. Alle recepten staan ook nog eens extra op een kaartje die je uit kan scheuren, zo kan je zelf het recept naar keuze maken en het boekje opsturen. Daarnaast krijg je 3 stickers waarmee je het boekje kan dichtplakken en op kan schrijven welk recept je bijvoorbeeld gaat maken.

Dit opstuurkookboekje ‘Sterkte’ is geschreven door voedingsdeskundige Yneke Vocking. Zo staat er in dit boekje de ultieme herstelshake, een fruitmandje uit de oven en een Italiaans stoofpotje. De illustraties in ‘Sterkte’ zijn gemaakt door Sue Doeksen, zij heeft eerder ook de illustraties in het boek vrolijk in 3 1/2 maand gemaakt.

Kortom ken je iemand die echt een opkikker nodig heeft, ken je iemand die in hoera-stemming is of ken je iemand waar je sorry tegen moet zeggen? Zeg het dan met een zelfgemaakt recept en een opstuurkookboekje!

Titel: Sterkte Opstuurkookboekje van Snor
Auteur: Yneke Vocking
Uitgever: Snor
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789079961283
Winkelprijs: 6,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Uitgeverij Snor!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.