Chocolade door Daniëlle van Loon

Chocolade door Daniëlle van LoonChocolade, je kan me er (bijna) voor wakker maken! Je kan ook zoveel lekkere dingen met chocolade maken en recepten hiervan lees je in dit boek ‘Chocolade’ van Daniëlle van Loon.

Het boek begint met de wat chocolade is, wat de geschiedenis van de chocolade is en andere wetenswaardigheden over chocolade. Vervolgens zijn de recepten ingedeeld in de drie verschillende soorten chocolade ‘pure chocolade’, ‘melkchocolade’ en ‘witte chocolade’. Elk hoofdstuk begint met een ode aan chocolade en hoe de chocolade gemaakt wordt. Vervolgens beginnen de recepten. De recepten zijn in duidelijke, korte stappen beschreven en zijn voorzien van een foto van het eindresultaat (waarbij het water je al in de mond loopt). Daarnaast zijn enkele recepten ook voorzien van handige tips.

Chocolade, Pure Passie is een mooi boek als je van chocolade houdt en graag bakt. De recepten zijn makkelijk te maken en je tovert dan eens wat anders met chocolade op tafel!

In deze kookboekenserie verscheen onder andere ook ‘groente‘, ‘100 pastasauzen‘ en ‘high tea’. Deze kookboekenserie heeft kookboeken met veel duidelijke recepten die voor iedereen goed te maken zijn en daarnaast hebben de boeken in deze serie een leuke prijs!

Titel: Chocolade
Auteur: Daniëlle van Loon
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789045200743
Winkelprijs: 19,95

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Chocolade door Daniëlle van Loon

  1. Hallo mevrouw van loon,
    Heb het recept van chocolade appelkoekjes gemaakt en naar mijn idee, ligt het eraan dat u poedersuiker gebruikt of dat u vergeten bent iets in het recept erbij te zetten want het heeft totaal geen smaak.

Reacties zijn gesloten.