Winactie Pluijm op Pad

Winactie Pluijm op PadWoensdag heb ik je al verteld dat er een winactie op Brutsellog komt. Vandaag is het zover. Je kan meedoen om een gesigneerd boek te winnen van René Pluijm “Pluijm op Pad” inclusief een dvd met de afleveringen van het eerste seizoen.

Natuurlijk kan ik allerlei dingen verzinnen wat je ‘moet’ doen om kans te maken, zoals mij volgen via Twitter of Facebook, een reactie achterlaten met je favoriete streekproduct of streekgerecht. Mag natuurlijk allemaal, maar niets moet! Natuurlijk wil ik wel weten of je meedoet, laat daarom een reactie achter op dit artikel.

Meedoen kan tot en met 29 april. Op Koninginnedag, 30 april, kies ik de gelukkige winnaar die het gesigneerde Pluijm op Pad kookboek met dvd krijgt opgestuurd!

René Pluijm is overigens ook te volgen via Facebook en Twitter: www.facebook.com/renepluijm en @renepluijm.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

21 gedachten over “Winactie Pluijm op Pad”

 1. Ik doe graag mee. Mijn favoriete streekproduct is voor Nederland brabants worstebrood. Heerlijk! Ik woon niet meer in Brabant maar als ik daar ben koop ik altijd een voorraadje.

 2. Ondanks dat ik je volg op Facebook, heb ik dit bericht even gemist. Ik probeer dus nog op het laatste moment mee te doen…

  Ik krijg altijd honger van de programma’s van René Pluijm… Benieuwd of dat ook zo zal zijn van het boek! 😀

 3. Bij mij ging het al net zo, ik had het ook even gemist, terwijl ik je wel op twitter volg en je app op mijn ipad heb staan.
  Tuurlijk wil ik ook graag in aanmerking komen voor het boek.
  Alles wat met koken te maken heeft interesseert me enorm en in jouw site heb ik een geweldige bron van inspiratie gevonden.
  Ik heb zelfs mijn abonnement op de bieb, dat ik voornamelijk had voor de kookboeken nu opgezegd omdat ik hier zoveel recepten heb gevonden en al uitgeprobeerd dat ik er niet meer toe kwam om naar de bieb te gaan ;))
  Ik heb jouw site overigens ook weer geintroduceerd bij mijn dochter en schoondochter. En die zijn net zo enthousiast als ik. Ik twitterde het je al eerder…ik heb nog nooit een site gevonden die zo goed bij me paste qua koken, als deze en week nog lang van je recepten te mogen genieten.

  M.vr.gr
  Y Stiphout

 4. Goedemorgen.

  Bij toeval deze site ontdekt.
  Gelijk toegevoegd op facebook.
  En Pluijm: een heerlijke ongecompliseerde kok, zijn serie met pluijm op pad, geweldig.
  Natuurlijk zou ik graag kans maken op zijn boek.

 5. Tja, ik volg je al een tijd via Google reader, daarna Twitter en Facebook. Wie ik ben? Zie blog.
  René Pluijm zou ook eens binnenkort naar Bergen op Zoom kunnen komen voor de 3 A’s van Bergen: Lokale Ansjovis, Asperges en Aardbeien !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.