Legends of Tea ‘Julia’s Dream’

Legends of Tea 'Julia's Dream'Pas kreeg ik in een restaurant uit een groot boek de theesmaakjes aangeboden. De thee zelf zat vervolgens in een kartonnen boekje. Heel schattig allemaal, net een cadeautje wat je kan uitpakken. Het bleek thee van Legends of Tea te zijn. Het is een thee met een verhaal, een eeuwenoud verhaal wat bij de thee past met een kern van waarheid. Er zijn negen verschillende theesmaken van Legends of Tea.

Legends of Tea 'Julia's Dream'Ik koos voor Julia’s Dream. Dit is een zwarte thee met aardbei, framboos, rozenblaadjes, natuurlijke aardbeiensmaak en natuurlijke kersensmaak. Het theezakje zat verstopt in in dit kartonnen doosje, wat gelijk een bakje is om je gebruikte theezakje terug in te doen. In dit boekje staat ook een legende over de thee. De smaak van de thee vond ik erg veel op de Lipton thee lijken, lekker maar niet speciaal.

Legends of Tea is verkrijgbaar in de webshop van Legends, een verpakking van 24 stuks kost 8,95 exclusief verzendkosten.

(368 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)