Sergio Magazine

Sergio MagazineHet is geen magazine vol recepten, het is een eenmalig magazine wat helemaal draait om topchef Sergio Herman. Sergio is van de makers van Goedele Magazine, die al eerder ook de ‘mannenglossy’ Tom, rondom Tom Waes, hebben uitgebracht. In Nederland is een vergelijkbare glossy de Linda, zij hebben bijvoorbeeld de Matthijs. en de Gullit. gemaakt.

Sergio neemt een kijkje in het leven van Sergio Herman. Zo zie je bijvoorbeeld de hotspots van Sergio in Ibiza, zie je wat Sergio zelf eet op een dag, gaat Sergio naar ‘the city that always eats’ New York om inspiratie op te doen voor zijn nieuwe restaurant in Antwerpen en vertellen medewerkers van Oud Sluis over hun baan bij Sergio. Interessant is overigens het stukje over de ‘eet watchers’, over slim eten.

Het gaat, zoals ik al eerder vertelde, niet alleen maar over sexy eten en exquise gerechtjes in Sergio. Nee het neemt echt een kijkje in Sergio Hermans leven. Zo heeft zijn moeder haar lievelingsfoto’s van Sergio’s jonge jaren uitgezocht, staat zijn vrouw Ellemieke in een sexy fotoshoot en heeft Sergio een foto-interview met het leukste ‘wijf’ van BelgiĆ« Ann Lemmens.

Natuurlijk zie je ook in Sergio de favoriete spullen, dingen, lekkers van Sergio Herman, krijg je een modereportage met de vrienden van Sergio Herman en zie je de vier benzinestations waar Sergio bijtankt en waar een broodje kebab nog smaakt. Als afsluiter schrijft Sergio Herman nog een emotionele brief aan zijn vader.

Wist je overigens ook dat Sergio naast een nieuw restaurant in Antwerpen ook zijn eigen webshop met zijn favoriete dingen en uiteraard zijn kookboeken heeft en dat er in mei een nieuw gastronomisch kunstboek van hem verschijnt (in beperkte oplage van 2000 stuks)?

Sergio is nu te koop in Vlaanderen te koop bij magazinewinkels voor 4,65. In Nederland is Sergio Magazine niet los te koop, maar kan je het wel online bestellen via sergiomagazine.be. Het magazine kost dan 5,65 inclusief verzendkosten.

Bekijk hier de tv-spot van Sergio Magazine:

www.sergiomagazine.be

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.