La Cucina Italiana April 2012

La Cucina Italiana April 2012Proef de Italiaanse lente met de 67 recepten die deze maand in La Cucina Italiana staan. Zo krijg je onder andere recepten voor de lentepicknick en lekkere tussendoortjes.

Verder krijg je een voorproefje uit de nieuwste telg van de kookboekenserie ‘De Zilveren Lepel’, namelijk uit De Zilveren Lepel Toscane, in de kookschool leer je deze maand orecchiette, cavatelli en capunti maken en in de tip van de chef leer je alles over het tourneren van groente.

Daarnaast gaat La Cucina Italiana op reis naar het schiereiland Sant’Antioco wat ten zuidwesten van Sardinië ligt en krijg je de lekkerste adressen. In Nederland gaat La Cucina Italiana op visite bij Il Pappagallo, een pizzeria in Uithoorn.

Nieuw in dit nummer is de column van Marco Antonio Argante, eigenaar van cateringbedrijf Pannacotta. Hij deelt in zijn column de passie over de Italiaanse keuken en deelt elke maand een recept met de lezers. Uiteraard ook in dit nummer ‘de praktische keuken’, ‘geïllustreerde recepten’, ‘de perfecte combinatie’ en ‘lekker gezond.

Dit en meer lees je in La Cucina Italiana van deze maand!

www.cucinait.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.