Apetina 10woordsrecepten

Arla Apetina ClassicSoms krijg je een mailtje of je mee wil doen aan een nieuw te lanceren recepten-forum of -site. Meestal doe ik daar niet aan mee, ik heb het al druk genoeg met mijn eigen site en het bloggen moet natuurlijk wel leuk blijven. Op de vraag of ik als foodblogger mee wilde doen aan het nieuw te lanceren 10woordsrecepten van Arla Apetina hoefde ik niet lang na te denken. 10Woordsrecepten, hoe kan je dat in vredesnaam doen, een uitdaging dus.

Maar wat is Apetina eigenlijk?
Apetina zijn witte kaasblokjes op olie, ook wel bekend als feta. Apetina is een submerk van Arla wat zuivelproducten maakt en veel van zijn producten natuurlijk en biologisch produceert.

Mijn inzending
Om een lang verhaal kort te maken ontving ik pas een productpakket van Apetina met een pot Apetina classic. Met dit product werd ik uitgedaagd om twee 10woordsrecepten te verzinnen, een recept in de categorie salade en een recept naar keuze. Onderstaande recepten zijn mijn inzendingen:

1.tortellinisalade 2.kook 3.tortellini 4.koel 5.sla 6.zongedroogde 7.tomaatjes 8.en 9.Apetina 10.erbij

1.lekker 2.broodje 3.pistoletje 4.erop 5.boter 6.rucola 7.parmaham
8.zongedroogd 9.tomaatje 10.Apetina

Vandaag, 5 april 2012, wordt de site 10woordsrecepten.nl gelanceerd en wie weet staan mijn recepten er ook tussen. Ik ben benieuwd!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.