De MeesterBakker op VTM

De MeesterBakkerVanavond, woensdag 4 april om 20:45 begint op VTM het programma de MeesterBakker. In 10 afleveringen moeten 12 amateurbakkers strijden om de titel “MeesterBakker”. Het draait in de afleveringen niet alleen om het bakken van taarten, maar ook om het bakken van broden, ontbijtkoeken, wafel, cakes en eclairs. Kortom alles uit de wereld van de patisserie.

De jury bestaat uit Bernard Proot, eigenaar van DelRey in Antwerpen en bekend Vlaams toppatissier, en Sofie Dumont, succesvol restaurateur, tv-patissier, gezicht van ‘Goe Gebakken’ én schrijfster van twee culinaire bestsellers. De MeesterBakker wordt gepresenteerd door Rani De Coninck, die je ook kent als presentatrice van Mijn Restaurant.

Op Twitter kan je alles over De Meesterbakker volgen via hashtag #demeesterbakker. De MeesterBakker wordt elke woensdag, 10 weken lang, uitgezonden op de Vlaamse commerciële omroep VTM rond de klok van 20:45.


(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)