Boodschappen April 2012

Boodschappen April 2012In de Boodschappen van deze maand op de valreep nog een viergangen paasmenu met een gevuld eitje en kaaskrokantje, salade met hamterrine, palet van voorjaarsgroenten en zalm en yoghurt-roomtaart.

Verder wat kan je nog meer met kip, allerlei verrassende kiprecepten dus, zoete en hartige muffins, de lekkerste omeletten en recepten met gehakt in de hoofdrol. De groeten uit komen deze maand uit Amersfoort, naast een kijkje bij het gezin ook het favoriete recept van deze familie: fajita’s. In de rubriek ‘lekker vers’ maakt Fleur een recept met ananas en maakt studente Martiene crunchy paasijs.

Uiteraard ook in dit nummer ‘budgetkoken’ met een aantal budget vriendelijke recepten en ‘mooigroen’ met onder andere tuintips voor de maand april.

Dit en meer lees je in Boodschappen van deze maand. Klik hier om te zien waar je je exemplaar gratis kan afhalen.

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.