Koken & Genieten April 2012

Koken & Genieten April 2012Koken & Genieten heeft deze maand de lentekriebels. Dat merk je al door de lichte voorjaarsgerechten met kruiden zoals de tagliatelle met asperge-dillesaus en aardappelsalade met waterkers.

Verder krijg je nog last-minute ideeën voor het paasmenu, ideeën om een lang paasweekend te genieten van een brunch met warme en koude hapjes en ook het lekkerste paasgebak mag niet ontbreken. Het menu van deze maand bestaat deze keer uit romige wortelsoep met prei en gember, asperges met kalkoen en advocaatmousse met bessen.

Koken & Genieten vertelt ook alles over de passievrucht, wat is het, hoe ga je er mee om en wat kan je er mee maken? Daarnaast laat Koken & Genieten je de keuken van het Oostenrijkse Salzburg proeven.

Uiteraard ook in dit nummer het ‘klaar in 25 minuten’-recept, het kinderrecept en recepten uit de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’. Als afsluiter in deze Koken & Genieten een recept om zelf je paasstol te maken. Kortom dit nummer van Koken & Genieten staat boordevol ideeën om van een lekker Pasen te genieten.

www.kokengenieten.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)