C1000 Magazine Voorjaar 2012

C1000 Magazine Voorjaar 2012Supermarktketen heeft deze week ook een ‘kookmagazine’ gelanceerd, het C1000 Magazine. Dit magazine gaat vier keer per jaar verschijnen en wordt huis-aan-huis bezorgt in streken waar er een C1000 is. Uiteraard staat dit magazine net als andere gratis ‘kookmagazines’ van de andere supermarktketens vol reclame, maar gelukkig ook met recepten en andere weetjes.

In de eerste C1000 Magazine vertelt Chantal Janzen over haar favoriete maaltijd, vertelt een C1000 ondernemer over zijn winkel en kom je achter de favoriete tussendoortjes van Jan Smit. Belangrijker vind ik eigenlijk de recepten die in dit magazine staan. Niet al te moeilijke recepten, duidelijk uitgelegd dus het mag bijna niet misgaan. Zo helpt C1000 Magazine je met de paasbrunch, krijg je het stap-voor-stap recepten om gehaktballen te maken zoals oma ze vroeger maakte en 6 makkelijke pastarecepten.

Verder lees je allerlei weetjes over de kakelverse eieren, wordt er meer vertelt over 8 verschillende lentegroenten inclusief bijpassende recepten en neem je zelfs een kijkje achter de schermen van de dierentuin.

C1000 Magazine is voor een gratis kookmagazine best een leuk magazine, leuke recepten die niet moeilijk zijn en ook wat achtergrondverhalen. Oké er staan genoeg reclames in, maar dat mag de pret niet drukken.

Geen C1000 Magazine ontvangen? Je kan het magazine ook doorbladeren op je iPad in de C1000 app, online doornbladeren via deze link of hieronder bekijken:

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)