Allerhande 03/2012

Allerhande 03-2012Paasfeest in de nieuwe Allerhande en dat zie je al aan de cover die in lichtgele en roze kleuren is. Zo maak je bijvoorbeeld een feestelijk paasontbijt en maak je een heerlijke zondagse lunch.

Verder proef je in deze Allerhande ook de lente. Zo worden er 10 verschillende lentequiches gemaakt, maak je 10 verschillende snelle smoothies en proef je het seizoen met wilde spinazie. In koken tegen Jamie de lasagnes van Jamie en lezer Martijn, welke is de beste?

De thuiskoks laten deze maand hun passie voor paasbrood zien, in de receptenestafette kookt Xander de Buisonjé voor Erben Wennemars zijn biefstuk met hoisin-pindasaus en leer je in ‘kookles’ stap voor stap een cake bakken. In ‘wie? wat? wijn!’ wordt er geproost op de lente, wordt er gekookt met verse vis en ook gekookt met eieren en krijg je als uitsmijter extra uitleg om het pannenkoeken bakken en ei pocheren nog makkelijker te maken.

Dit en meer lees je in de Allerhande die je gratis kan afhalen bij de Albert Heijn en gratis kan downloaden in de iTunes store.

www.ah.nl/allerhande

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.