Te Gast Bij Jamie door Jamie Oliver

Te Gast Bij Jamie - Jamie OliverDoor Jamie Oliver ben ik eigenlijk ooit begonnen met anders te koken. Ik was daarvoor echt de koningin met pakjes en zakjes in de keuken. Lekker makkelijk, niet hoeven na te denken over smaken maar gewoon alles bij elkaar. Door het zien van zijn programma kreeg ik het idee dat het ook anders kon, en nog steeds makkelijk en snel, want dat is wel een must voor mij. Zijn inmiddels dertiende boek “Te Gast bij Jamie” mocht dan ook niet ontbreken in mijn collectie.

Met dit kookboek “Te Gast bij Jamie” gaat Jamie Oliver weer terug naar zijn thuisland, centraal staat namelijk de Britse keuken. In meer dan 130 recepten laat Jamie zien dat de Britse keuken eigenlijk best veelzijdig is. Het kookboek is ingedeeld in ‘ontbijt’, ‘soepen’, ‘salades’, ‘pubhappen’, ‘nieuwe Britse klassiekers’, ‘high tea’, ‘de kust’, ‘pasteien’, ‘zondagse lunch’, ‘wild’, ‘groenten’, desserts’ en ‘sauzen’. De recepten zijn net als in de andere kookboeken van Jamie Oliver best uitgebreid, het is dus even lezen. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Daarnaast staan in dit boek veel foto’s van Jamie met zijn vrienden, kinderen, werknemers, leveranciers en sfeerfoto’s.

“Te Gast bij Jamie” is een boek wat precies past in de andere twaalf boeken van Jamie. Uiteraard zie je wel verschil tussen het eerste kookboek en dit kookboek, toch blijft het weer een echt Jamie-kookboek. Leuk voor de Jamie Oliver-fans en ook als je je eens in de Britse keuken wil verdiepen.

Leuk is dat er bij dit boek een bon zit waarmee je een gratis Nederlandse Jamie Magazine kan aanvragen, zo kan je nog langer genieten van de recepten van Jamie Oliver!

Titel: Te Gast Bij Jamie
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789021551357
Winkelprijs: 29,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Te Gast Bij Jamie door Jamie Oliver”

    1. Ja he, gaat hard met hem (als je de foto van zijn eerste boek ziet en nu foto’s van Jamie ziet is ie toch ietwat veranderd).

      Inmiddels ben ik er wel achtergekomen dat er nog wel meer leuke kookboeken zijn dan die van Jamie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.