Delhaize Magazine iPad App

Delhaize Magazine iPad AppDelhaize, een Belgische supermarktketen, heeft sinds kort een gratis iPad app waarop het Delhaize Magazine te lezen is. En wat voor één! Voor een gratis app zitten er leuke dingen in zoals videorecepten, je kan boodschappenlijstjes direct naar je email mailen en de recepten hebben een wijnsuggestie.

In deze Delhaize Magazine alles voor de paasbrunch, recepten met asperges in de hoofdrol en hoe krijg je de lente op je bord. In de rubriek ‘terroir’ de Mechelse koekoek. Verder tartare op drie verschillende wijzes, vier je eigen happy hour met de cocktailrecepten uit dit nummer en creatieve traktaties voor op school.

Delhaize Magazine kende ik al eerder als Magazine de Leeuw, wat gratis bij de Delhaize supermarkt te verkrijgen was. Dit magazine is nu in een modern jasje gestoken en daarbij hoorde uiteraarde de iPad app. Ik ben er in ieder geval blij mee, het zijn weer net wat andere ideeën wat ik in de gratis Nederlandse kookmagazines zoals Allerhande en Boodschappen kan vinden. Fijn vind ik het dat ik Delhaize Magazine ‘gewoon’ op mijn iPad kan downloaden aangezien ik niet in België woon en het magazine niet zomaar even kan halen.

Delhaize Magazine is gratis te downloaden in de AppStore. Heb je geen iPad en woon je niet in België, dan kan je Delhaize Magazine ook online lezen of downloaden in PDF-formaat (link opent direct de download). Woon je in België dan kan je het magazine gratis verkrijgen bij je Delhaize supermarkt!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.